OSO
 

Sütaş Headquarter

DUDULLU / ISTANBUL
Sutas-01
Sutas-02a
Sutas-03
Sutas-04a
Sutas-05a
Sutas-06a
Sutas-07a
Sutas-08
Sutas-09
Sutas-10a
Sutas-11a
Sutas-012

This project was designed for Sütaş Headquarter contains the interior design and construction management of the ground floor of the building within the area of 2.500sqm. The project was designed as modern and contemporary design language for the spaces starting from the outside stairs and relatedly entrance hall, VIP meeting, lounge areas and all common spaces of this floor.  The main concept of this project was determined to be designed as having the integrity of the brand’s coorporate identity to all interior spaces. In order to achieve this result, especially the entrance hall was designed within using the items all related to milk and farm field in an architecture design language.

Because of having many different size meeting rooms in the ground floor, two different lounge – waiting areas and one tasting area was designed into the common areas. The tasting area is also using for the serving and tasting activities of Sütaş products to their visitors.

In general sense, matching and integration of the office spaces with the company’s identity was determined as a basic design problem for this project. Relatedly, the indirect sense of user belonging and happiness of them have been gained.

Design Team :

Serhan Bayık, Ozan Bayık, Okan Bayık, Gülsenem Sutcu

Client :

Sütaş AS.

Date :

2018

Area :

2500 sqm

Place :

Dudullu / Istanbul

Construction Management :

OSO Architecture

Photos :

OSO Architecture