OSO
 

Aston Residance & Mall

AVCILAR / ISTANBUL
residential-architecture-aston-01
toplu-konut-tasarimi-aston-02
toplu-konut-tasarimi-aston-03
toplu-konut-tasarimi-aston-04
toplu-konut-tasarimi-aston-05
residential-architecture-aston-06
residential-architecture-aston-07
residential-architecture-aston-08

Aston residential architecture project consist of commercial and residential usage together and placed in Avcılar – İstanbul. The ground and 1st. basement floors was planned to be use for different size of stores, block entrances and car parking. Three apartment blocks with having different size of residents are placed on the upper floors. Natural light usage and pedestrian usage are increased for the basement floor with creating a gallery inside of the courtyard of the complex. Our aim was to create different variety of housing and also having a modern visual appearance with designing massive movement and sun shading panels on the facade.

Design Team :

Okan Bayık , Serhan Bayık , Ozan Bayık , Gülsenem Sütçü , Erkan Çeçen , Murat Lüleci

Client :

Batı Yapı

Date :

2017

Area :

16700 sqm

Place :

İstanbul - Turkey