OSO
 

Sütaş Genel Müdürlük Ofisi

DUDULLU / ISTANBUL
Sutas-01
Sutas-02a
Sutas-03
Sutas-04a
Sutas-05a
Sutas-06a
Sutas-07a
Sutas-08
Sutas-09
Sutas-10a
Sutas-11a
Sutas-012

Sütaş Genel Müdürlüğü için tasarlanan proje, binanın zemin katında bulunan 2.500 m² lik alana ait iç mimari tasarım ve uygulama yönetimi hizmetlerini kapsar. Bina girişinde yer alan merdivenlerden başlayarak, giriş holü, VIP toplantı odası, bekleme ve lounge alanları ile kat koridorları ve ortak hacimlerin yenilenmesi amacıyla oluşturulan iç mekan tasarımları, modern ve çağdaş bir üslupta yeniden tasarlanmıştır. Girişten itibaren tasarlanan tüm mekanlarda, firma kurumsal kimliğinin hissedilmesi ve vurgulanması temel tasarım konsepti olarak benimsenmiştir. Bu maksatla özellikle giriş holü tasarımı, firma kurumsal kimliğiyle örtüşen “süt diyarı” temasının öne çıkartıldığı ve bu temaya uygun unsurların mimari bir dilbirliği içerisinde kullanılması ile önem kazanır.

Zemin kat kullanımının ağırlıklı olarak toplantı odalarına ait olmasından dolayı, bu katın tümüne hitap edecek nitelikte, iki adet bekleme ve lounge alanı ile bir adet ikram bölümü tasarlanmıştır. İkram alanı aynı zamanda Sütaş markasına ait ürünlerin tadımı için de kullanılmaktadır.

Genel anlamda; Sütaş Genel Müdürlük ofisi için tasarlanan projenin firma kurumsal kimliği ile örtüştürülmesi ve entegrasyonu temel tasarım problematiği olarak belirlenmiştir. Bu sayede mimari bir katma değer olarak yaratılan aidiyet hissi neticesinde kullanıcı mutluluğu pekiştirilmiştir.

Tasarım Ekibi :

Serhan Bayık, Ozan Bayık, Okan Bayık, Gülsenem Sutcu

İşveren :

Sütas AŞ.

Tarih :

2018

Alan :

2500 m2

Yer :

Dudullu / Istanbul

Şantiye Yönetimi :

OSO Mimarlık

Fotoğraflar :

OSO Mimarlık